Omdat we het belangrijk vinden dat alle mama’s en zwangere mama’s steeds kunnen blijven schitteren; kan je bij ons terecht voor een ontspannende lichaams- en een aangepaste zwangerschapsmassage.

Onze zwangerschapsmassage is een ontspanningsmassage waarbij extra aandacht gegeven wordt aan de plaatsen die extra belast worden zoals de onderrug, het bekken, de benen, de armen, … De massage neemt mogelijke spanningen en pijntjes weg waardoor je als mama in spé volledig kan ontspannen en zowel jijzelf als je groeiende baby volop van deze periode kunnen genieten.
Onze zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf je 13 weken zwanger bent.

Onze mama/vrouwen-massage is een ontspanningsmassage en heeft als doel om mogelijke spanningen weg te nemen en je helemaal tot ontspanning te brengen. Hierdoor krijg je nieuwe energie en kan je als mama/vrouw kan blijven schitteren!

Onze massages en prijzen:

  • Volledige zwangerschaps- of lichaamsmassage €40/uur; locatie: De Parel
  • Hoofd- schouder- en nekmassage: €25/30min; locatie: De Parel
  • Nek-, schouder- en rugmassage: €25/30min; locatie: De Parel
  • Voet- en beenmassage: €25/30min;locatie: De Parel

Massage aan huis: Als mama heb je vaak zoveel aan je hoofd, dat de zorg voor jezelf vaak op de laatste plaats komt. Daarom bieden we ook massages aan huis aan.
Als kersverse mama kan je even tijd maken voor jezelf, terwijl je jouw baby gewoon bij jou kan laten.
Geniet je tijdens je zwangerschap ook liever van een massage aan huis? Ook dat is zeker mogelijk!

Babymassage en -yoga: Verwacht iemand in je omgeving binnenkort een kindje? Geef je de kersverse ouders graag een uniek geschenk cadeau?
Voor de baby zelf kan je kiezen uit ons aanbod babymassage of baby-yoga.

Cadeaubon: Doe je graag iemand in je omgeving een verwenmomentje cadeau? Dan kan je kiezen voor een cadeaubon van de Parel. Een origineel en ontspannend verwencadeautje!

Meer info of reservatie? lynn@deparel-coaching.be