Text from menu item IIVerwacht iemand in je omgeving binnenkort een kindje?
Geef je de kersverse ouders graag een uniek geschenk cadeau?
Dan zijn de cadeaubons van De Parel een leuk en origineel idee.
Voor de baby zelf kan je kiezen uit ons aanbod babymassage of baby-yoga.

Geef je graag de kersverse mama of mama in spé een verwenmoment cadeau?
Kies dan voor een cadeaubon voor een zwangerschap- of mama/vrouwenmassage.

Ons aanbod?

Voor baby’s heb je keuze uit onze babymassage en ouder/baby-yoga

Onze babymassage is gebaseerd op de Indische Shantala massage, een ritmische massage waarbij aandacht en respect centraal staan. Hierdoor kan je het gevoel van geborgenheid en de emotionele, zintuiglijke, motorische en geestelijke ontwikkeling van je baby bevorderen. Voor vroeggeboren baby’s gebruiken we een specifieke methode: de RISS-methode, ook gekend als ‘Loving Touch’.

Tijdens onze Ouder/baby-yoga plan je een uniek momentje voor jou en je baby.
Tijdens dit unieke moment waar zowel baby-yoga als -massage aan bod komen, kunnen jij en je baby heerlijk samen ontspannen, genieten van elkaar en elkaar nog beter leren aanvoelen.
Er komen zowel oefeningen voor de baby afzonderlijk als oefeningen voor ouder en baby samen aan bod. Deze versterken jou en je baby en zorgen voor een sterke basis. De zintuiglijke-, motorische- en emotionele ontwikkeling van je baby wordt gestimuleerd. Voor te vroeg-geboren baby’s kan dit een grote meerwaarde betekenen in zijn of haar ontwikkeling.


Voor de mama’s (in spé) of vrouwen
Onze zwangerschapsmassage is een ontspanningsmassage waarbij extra aandacht gegeven wordt aan de plaatsen die extra belast worden zoals de onderrug, het bekken, de benen, de armen, … De massage neemt mogelijke spanningen en pijntjes weg waardoor je als mama in spé volledig kan ontspannen en zowel jijzelf als je groeiende baby volop van deze periode kunnen genieten. Onze zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf je 13 weken zwanger bent.

Onze mama/vrouwen-massage heeft als doel spanningen weg te nemen en je helemaal tot ontspanning te brengen waardoor je nieuwe energie krijgt en je als mama/vrouw kan blijven schitteren.

Massage aan huis: Als jonge mama heb je vaak zoveel aan je hoofd, dat de zorg voor jezelf vaak op de laatste plek komt. Daarom bied ik ook mamamassages aan huis aan, zodat je als kersverse mama weer even tijd kan maken voor jezelf én je jouw baby gewoon bij jou kan laten.
Geniet je tijdens je zwangerschap ook liever van een massage aan huis? Ook dat is zeker mogelijk!

Meer info of reserveren via lynn@deparel-coaching.be