Coaching: kindercoaching + bodymaptraining

voor kinderen vanaf 0 jaar

Kindercoaching

Voelt je kind zich niet goed in zijn vel (druk, veel huilen, boos, angstig, onzeker, gesloten, opstandig, …) en loopt het ergens op vast?  Dan kan kindercoaching hulp bieden.

Spelenderwijs leer ik jouw kind beter kennen. Via spelletjes, relaxatie, visualisatie, affirmaties, creatief bezig zijn, … maken we het kind bewust van zijn/haar talenten en reiken we technieken aan die kunnen helpen om moeilijke momenten beter de baas te kunnen. Je kind zal hierdoor leren om positiever in het leven te staan en zal ook op latere leeftijd beter kunnen omgaan met moeilijkheden en tegenslagen.

Prijs intake: €15

Prijs per coachingsessie: €40

Schoolobservatie, coachingsessie op locatie, …: prijs op aanvraag

Afspraak maken

 

Specialisaties

  • Heeft je huis en gezin nood aan structuur, overzicht en rust? Als opruimcoach kan ik jouw gezin hierin begeleiden.

Prijs afstemmingsgesprek: €20 + verplaatsingskosten

Prijs per uur begeleiding: €40

– hulp bij organisatie/ordening van je woning en gezin

– voorstel hulpmiddelen

– begeleiding kinderen leren opruimen

 

Bodymaptraining

Het lab van Bodymap bestaat uit allerlei flesjes die staan voor specifieke ontwikkelingsvaardigheden die ontstaat uit de basis met reflexen.

​Spelenderwijs doen kinderen in de echte wereld bewegingservaring op waardoor hun flesjes vullen en vaardigheden automatiseren.  Als alle reflexen verdwijnen worden we steeds meer baas over ons eigen lichaam.

Het vullen van deze flesjes is van belang om later vlot te leren schrijven, rekenen, lezen, concentreren, goed bewegen, …

Vandaar de belangrijke Bodymapregel: Ervaren om te bewaren.

We merken echter dat meer en meer dat kinderen in dit digitale tijdperk minder gaan bewegen. Buiten spelen en ravotten is niet meer zo vanzelfsprekend.

Daarom is belangrijk om een goed evenwicht te vinden zodat kinderen optimaal kunnen blijven ontwikkelen. Loopt er toch iets niet vlot? Dan kunnen we binnen het ontwikkelingslab bekijken waar een flesje nog niet goed gevuld werd en via bewegingsoefeningen hieraan werken.

Zijn de reflexen nog (volledig) aanwezig? Dan kunnen we dit via reflexintegratie proberen op te lossen.

www.bodymap.be

Prijs intake: €15

Prijs per coachingsessie: €40

Schoolobservatie, coachingsessie op locatie, …: prijs op aanvraag

Afspraak maken